« Peuterdansen in de bibliotheek Heeze»

Gepubliceerd op 06-10-2020

Peuterdansen in het Perron
 
Georganiseerd door ‘ Rondom mama’, De bieb Heeze en Cordaad.
Datum: Woensdag 28 okt.
Tijd: 10.30 tot 11.30
Waar: bibliotheek, Schoolstraat 48, 5591 GK in Heeze
 
Op woensdag 28 oktober heeft ‘ Rondom Mama’ Esther Nent uitgenodigd om u kennis te laten maken met peuter en dreumesdansen.
 
Esther Nent is ouder en kind counselor op het gebied van hechting en communicatie tussen ouders en kinderen. Voor de allerkleinsten organiseert zij o.a. in haar praktijk dreumes, peuter en kleuterdansen die als doel hebben om zelfvertrouwen op te bouwen en de sociale band tussen ouder en kind positief te stimuleren. Zo voelen kinderen zich veilig om stapje voor stapje steeds meer te ontdekken in henzelf en in relatie tot anderen. En daarbij is bewegen voor zowel kind als verzorger gezond.
 
We dansen individueel, met tweeën en in groepsverband. Tussendoor oefenen we ook met rijmpjes wat de taalontwikkeling bevordert, wordt er gezongen en maken we kennis met verschillende muziekinstrumenten en spelmaterialen. Esther geeft vele tips wat je thuis kunt doen om spelenderwijs in contact te komen met je kind.
 
Passend bij de ontwikkeling van jouw dreumes/peuter staat tijdens de lessen alles in het teken van beweging, beleving, contact en vooral plezier. Spelenderwijs kunnen alle kinderen op hun eigen niveau hun motoriek en zelfbewustzijn ontwikkelen.
.
Ouder en kind peuterdans is bedoeld voor dreumesen en peuters vanaf 1,5 tot 4 jaar. Opa of oma zijn ook welkom om met hun kleinkind te komen dansen.
 

 
 

IMG-20191001-WA0028-1601984789.jpg